Om

P-piller.nu är en informativ hemsida som erbjuder besökare hjälp med att hitta rätt behandling och rådgivning. P-piller.nu erbjuder sina besökare information kring diverse medicinska problem. Dock är vi inte involverade i någon orderprocess utan det sker via våra samarbetspartners.

 

Denna hemsida är en affiliate till Hexspress Ltd som erbjuder följande service:

 

Läkare

Hexpress Ltd samarbetar uteslutande med registrerade läkare som kommer granska och bedöma din konsultation online. Det är uteslutande en läkare som kommer göra bedömningen om du som kund anses lämplig för det läkemedel och den behandling du valt. Hexpress Ltd läkare är samtliga registrerade vid GMC (General Medical Council). GMC är ett tillsynsorgan i Storbritannien som alltid garanterar säker och god praxis av läkemedel bland alla läkare som är registrerade i Storbritannien.

 

Apotek

När ditt recept blivit godkänt av Hexpress Ltd´s läkare kommer din betalning förauktoriseras av Hexpress Ltd och dina läkemedel kommer skickas direkt hem till dig från ett licensierat apotek. Dina varor kommer att packas i en diskret låda. Alla apotek som Hexpress Ltd samarbetar med är registrerade vid RPSGB (Royal Pharmaceutical Society of Great Britain) och uppvisar ett officiellt RPSGB-emblem som tyder på legitimitet och en registrering vid myndigheten. Det är RPSGB som ansvarar för granskningen av alla apotek och dess personal i Storbritannien.

 

Leverans

När våra samarbetspartners läkare har godkänt din order skickas din order från Hexpress Ltd och levereras, beroende på det leveransalternativ du valt, direkt hem till dig inom 24 timmar. För mer information se fliken leverans. Om din order inte godkänns av våra läkare kommer din order inte att bearbetas och din betalning kommer inte dras från ditt kort.

 

Detta är vad som erbjuds:

 

  • Genuina och äkta receptbelagda läkemedel
  • Säker och konfidentiell konsultation online
  • Registrerade läkare och licensierade apotek
  • Information om läkemedel och behandlingar
  • Kundservice online, via telefon, live chatt eller email