Hur vår tjänst fungerar

P-piller.nu är en affiliate till Hexpress Ltd, är det första gången du besöker vår hemsida kanske du har frågor angående våra tjänster och vilka produkter våra samarbetspartners erbjuder. Genom P-piller.nu och Hexpress Ltd kan du själv, i lugn och ro hemma, beställa receptbelagda läkemedel som levereras direkt hem till dig. Detta förutsatt att du genomgår och fyller i vår enkla och fria konsultation som består av medicinska frågor om din hälsa och eventuella andra läkemedel du intar.

 

Så hur fungerar tjänsten?

Nedan förklarar vi vår tjänst i 6 enkla steg:

 

Välj behandling

Det första du behöver göra för att beställa genom P-piller.nu och Hexpress Ltd är att hitta och välja den behandling som passar dig.

 

Inloggning och leveransadress

Skapa sedan ett login med hjälp av din mail-adress och ett lösenord, detta behöver du för att sedan kunna se din beställningshistorik och specificera leveransadress dit du vill få dina varor skickade.

 

Fri konsultation

Du fyller sedan enkelt i en fri medicinsk konsultation där du får besvara frågor angående din medicinska historia och medicinska frågor relaterade till den behandling du valt.

 

Läkare ser över din konsultation

När du avslutat den fria konsultationen kommer en registrerad läkare gå igenom dina svar för att du ska kunna godkännas för den behandling du valt. Det är viktigt att du svarar uppriktigt på de medicinska frågor som ställs i konsultationen då dessa kommer ligga till grund för Hexpress Ltd’s registrerade läkare.

 

Ett recept skickas till apoteket

När läkaren har godkänt dig för den behandling du valt kommer din betalning att behandlas av Hexpress Ltd och ditt recept skickas till deras registrerade apotek. Hexpress Ltd’s registrerade apotek kommer då behandla din medicin genom datum, batch-nummer och nödvändiga etiketter skrivs ut.

 

Medicin skickas

Apoteket kommer se över ditt recept en sista gång för att vara säkra på att du passar för den valda behandling för att sedan skicka din medicin i ett väl förslutet paket direkt till den leveransadress du angivit.

 

Om Hexpress Ltd’s registrerade läkare inte godkänner din valda behandling på grund av din medicinska historia kommer din order att avbrytas och du kommer där med inte att debiteras för medicinen/behandlingen. Du kommer få ett mail som specificerar varför du inte godkänts för din valda behandling och andra passande mediciner/behandlingar kommer presenteras som alternativ för dig.