Köp Qlaira med diskret förpackning och fri frakt

Qlaira är ett populärt miljövänligt p-piller som ger ett fullgott och näst in till 100 procentigt skydd mot oönskad graviditet. Jämfört med andra kombinerade p-piller innehållet Qlaira ett mer skonsamt östrogen som omvandlas till det kroppsegna hormonet östradiol som lättare bryts ner av kroppen och naturen.

 

 

 • Qlaira lindrar vid kraftig och oregelbunden menstruation
 • Qlaira är det miljövänligaste och skonsammaste p-pillret på marknaden idag
 • Qlaira innehåller doseringen 3mg/2mg/2mg/1mg estradiolvalerat och 2mg/3mg dienogest beroende på period
 • Qlaira intas en gång om dagen i 28 dagar

 

P-piller.nu har samarbetspartners som erbjuder Qlaira för 3 till 6 månaders förbrukning.

 

Hur fungerar Qlaira p piller?

Qlaira fungerar preventivt genom att förebygga ägglossning, detta sker i tre olika delar:

 • Hormonerna i Qlaira lurar kroppen, den tror att en ägglossning redan har skett vilket gör att inga fler ägg frigörs.
 • Hormonerna i Qlaira gör även att slemmet i livmoderhalsen blir tjockare, detta gör det näst in till omöjligt för spermier att ta sig igenom till livmodern.
 • Hormonerna ändrar även miljön i livmodern genom att livmoderslemhinnan blir tunnare för att ett ägg inte ska kunna fastna och växa.

 

En karta av Qlaira p-piller innehåller 28 tabletter som ska intas vid samma tidpunkt en gång om dagen. Tabletterna har olika färger eftersom de innehåller olika höga hormondoser:

 

 • 2 mörkgula tabletter innehåller 3mg estradiol
 • 5 ljusröda tabletter innehåller 2mg estradiol och 2mg dienogest
 • 17 ljusgula tabletter innehåller 2mg estradiol och 2mg dienogest
 • 2 röda tabletter innehåller 1mg estradiol
 • 2 vita tabletter innehåller inga hormoner

 

Det är med andra ord viktigt att du tar tabletterna i rätt ordning, börja alltid med den första tabletten under menstruationens första dag. Fortsätt sedan till kartans slut då du påbörjar en ny.

 

Fördelar med Qlaira?

Det finns en rad olika fördelar med Qlaira, en av de främsta är att p-pillret ger ett näst in till 100 procentigt skydd mot en oönskad graviditet. Qlaira hjälper även till att reducera kraftiga blödningar och minskar den smärta som vanligtvis uppstår vid en menstruation. Eftersom Qlaira är utvecklat för att imitera förändringarna av de hormonella nivåerna i kroppen upplever man mindre biverkningar jämfört med andra kombinerade p-piller.

 

Qlaira innehåller ett östrogen som är mer skonsamt mot kroppen eftersom det omvandlas till det kroppsegna hormonet östrodiol. Detta hormon bryts lättare ner av så väl kroppen som naturen, detta gör Qlaira till det enda miljövänliga p-pillret på marknaden idag.

 

Biverkningar med Qlaira?

Eftersom Qlaira är väldigt skonsamt mot kroppen upplever de flesta väldigt få eller inga biverkningar alls. Det finns dock en möjlighet till mildare biverkningar så som huvudvärk, akne, magont, ömmande bröst, illamående, uppsvälldhet och blodproppar. Kom ihåg att det tar ca 3 månader för kroppen att vänja sig vid de extra hormonerna som tillkommer när du behandlar med p-piller, vanliga och milda biverkningar brukar vara övergående. Skulle du uppleva bestående eller allvarligare biverkningar så som depression med Qlaira bör du alltid kontakta din barnmorska.

 

Beställa Qlaira online?

Genom P-piller.nu kan du beställa Qlaira online till ett förmånligt pris hos vår samarbetspartner. Detta gör du enkelt och smidigt genom att välja din behandling och sedan genomgå den fria konsultation. När du besvarat de medicinska frågor väljer du betal- och leveransalternativ. Din konsultation kommer ligga till grund för läkarens bedömning av lämplighet. Anser läkaren att du är lämplig för behandling med ditt valda preventivmedel kommer ett recept att skickas till ett apotek som sedan skickar ut dina varor direkt hem till dig inom 24 timmar.