Köp Trigynon (Trionetta) med expressleverans och i diskret förpackning

Trionetta (även kallat Logynon) ger ett fullgott skydd mot oönskad graviditet och är ett så kallat trifasiskt kombinerat p-piller. det betyder att Trionetta innehåller tre olika hormoner i olika doseringar. Preventivmedlet följer den naturliga förändringen i kroppens hormoner och kan där med verka lindrande mot PMS-besvär.

 • Trionetta ger ett näst in till 100 procentigt skydd mot oönskad graviditet
 • Verkar lindrande mot PMS
 • Trionetta innehåller aktiva substanser: 0,05mg/0,075mg/0,125mg levonorgestrel och 0,03mg/0,04mg/0,03mg etinylestradiol

 

P-piller.nu har samarbetspartners som erbjuder Trionetta för 3 till 6 månaders förbrukning.

 

Hur fungerar Trionetta?

Trionetta kallas för ett trifasiskt kombinerat p-piller och det innebär att preventivmedlet innehåller tre olika typer av hormoner. Kartan med Trionetta innehåller där med tre olika tabletter som har olika dosering av hormoner. Trionetta skiljer sig därför från andra kombinerade p-piller då dessa endast ha en hormondosering under hela menscykeln.

 

Trionetta härmar kroppens egna hormonförändringar vilket sänker risken för biverkningar, PMS och svåra humörsvängningar.

 

Hormondoseringen i Trionetta ser ut som följande:

 

 • Dag 1-6 – 0.05mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylestradiol
 • Dag 7-12 – 0,075 mg levonorgestrel och 0,04 mg etinylestradiol
 • Dag 13 – 21 – 0,125 mg levonorgestrel och 0,03 mg etinylestradiol

 

Trionetta förhindrar en oönskad graviditet genom de aktiva hormonerna. Dessa sänder signaler som gör att kroppen tror att ägglossningen redan har skett, livmoderhalssekretet blir tjockare vilket gör det svårare för spermier att tränga igenom samt livmoderslemhinnan tjocknar viket gör det svårt för ett ägg att få fäste.

 

Trionetta skyddar dock inte mot könssjukdomar utan är du osäker på din partner bör du alltid använda kondom.

 

När du ska påbörja din behandling med Trionetta tar du alltid första tabletten på menstruationen första dag, detta gör att du är helt skyddad från första tabletten. En karta innehåller 21 tabletter varefter du gör ett uppehåll på 7 dagar för att sedan påbörja en ny karta. Under dessa dagarna är det vanligt att man får en blödning som liknar menstruation, självklart är du skyddad även under uppehållet.

 

Fördelar med Trionetta?

Det finns många fördelar med en behandling med Trionetta, förutom det näst in till 100 procentiga skyddet mot graviditet. Eftersom Trionetta innehåller olika hormonnivåer som anpassas naturligt kan preventivmedlet lindra mot PMS och sänka risken för huvudvärk och humörsvängningar.

 

Ger Trionetta biverkningar?

Precis som andra receptbelagda läkemedel kan du få eventuella biverkningar även av Trionetta, de brukar dock vara milda och övergående eftersom det tar ett tag för kroppen att vänja sig med de extra hormonerna. Biverkningar du kan uppleva är bland annat: huvudvärk, illamående, mellanblödningar och viktuppgång. Om dina biverkningar kvarstår eller du upplever någon annan allvarlig biverkning bör du kontakta din barnmorska omgående.

 

För med information bör du läsa Trionetta bipacksedel.

 

Vem kan behandlas med Trionetta?

Trionetta finns till för dig som är kvinna och över 18 år, du bör inte vara gravid eller amma under behandlingen. Du bör inte använda läkemedlet om du lider av någon av följande:

 

 • Regelbunden migrän
 • Bröstcancer
 • Cancer i livmoderslemhinnan
 • Lider av oförklarliga vaginala blödningar
 • Lider av övervikt
 • Om du eller någon i familjen haft/har hjärtproblem eller problem med koagulation av blodet

 

Du rekommenderas att inte att behandla med Trionetta om du tar medicin mot epilepsi eller använder andra läkemedel som innehåller något av följande:

 

 • Felbamat
 • Karbamazepin
 • Primidon
 • Barbiturater
 • Oxkarbazepin
 • Topiramat

 

Trionetta rekommenderas inte heller till dig som använder läkemedel mot tuberkulos (så som rifabutin eller rifampicin), behandlas för Hepatit C eller HIV och bör inte heller intas samtidigt som Johannesört.

 

Hur kan jag beställa Trionetta online?

Du kan enkelt beställa och köpa Trionetta online via samarbetspartners till oss på P-piller.nu, beställningen är enkel och smidig: Välj den vara du vill beställa och gå vidare till det medicinska frågeformulär. Här genomgår du en fri konsultation som sedan kommer ligga till grund för en läkares bedömning. Bedöms du lämplig för en behandling av läkaren skickas ett recept till ett apotek som skickar dina varor direkt hem till dig. Vi på P-piller.nu har samarbetspartners som alltid erbjuder säker, smidig, diskret och enkel beställning och du väljer själv leverans- och betalalternativ.