Vaniqa

Vaniqa är ett bra läkemedel som har funnits länge och prövats och visats att det fungerar mot kraftig hårväxt, hirsutism, hos kvinnor över 18 år. Den aktiva substansen är eflornitin. Eflornitin fungerar så att det hämmar hårväxten genom dess speciella effekt på ett enzym, en protein som finns i kroppen.

vaniqa1Vad är bra med Vaniqa?

Det som är bra med Vaniqa är att det är testat kliniskt och bevisat att det är effektivt mot kraftig hårväxt hos kvinnor. Det kan räcka med så lite som fyra veckors behandling innan resultat syns. Vaniqa är en kräm som appliceras lokalt där den kraftiga hårväxten finns, detta gör att det är mycket enkelt att använda. Det är få och milda kända biverkningar med läkemedlet, så det är ett väldigt säkert läkemedel också. En annan fördel är att detta läkemedel är mycket billigare än laserbehandlingar eller elektrolys.

 

Vad händer med Vaniqa?

Huvudingrediensen är eflornitin som har effekt på enzymet ornitindekarboxylas. Ornitindekarboxylas är ansvarigt för att att håret växer och att det finns hår i hårsäckarna. Vaniqa blockerar enzymet ornitindekarboxylas för att agera på sitt sätt och således minskar den kraftiga hårväxten.

 

Det kan ta mellan fyra till åtta veckor innan man ser resultat. Efter fyra månaders användning utan resultat rekommenderas det att du kontaktar din läkare eller vårdcentral.

 

Hur ska jag använda Vaniqa?

Vaniqa tas två gånger om dagen. Du stryker på krämen på de områden du har kraftig hårväxt. Vänta cirka åtta timmar mellan appliceringarna samt se till att huden är ren. Du bör använda en annan metod än Vaniqa för att behandla ditt ansiktshår om du ammar eller är gravid eller försöker bli gravid.

 

Vilka biverkningar ger Vaniqa?

Biverkningarna är oftast inga eller väldigt milda. Huden kan bli irriterad, du kan få akne eller munsår också.

 

Var kan jag köpa Vaniqa?

Som alla läkemedel så kan man köpa dom på ett vanligt apotek. Enklast är att köpa på ett online apotek på internet. Här på p-piller.nu har vi samarbetspartner som erbjuder många läkemedel som riktar sig mot kvinnor. Det är enkelt, säkert, snabbt och du får ett bra pris dessutom. Du gör en kort konsultation med en deras våra läkare, och om du bedöms behöva läkemedlet får du ett recept och ditt valda läkemedel hemskickat till dig. Du kan vara helt säker på att detta Vaniqa är precis detsamma som du kan köpa på ett lokalt apotek. Efter att du fått ditt recept så kommer din behandling paketeras och skickas ut med expressleverans direkt till dig.